E optimist! De aceea si pleaca din tara...
Si minunea s-a intamplat. Dar, exista si un dar....il recomand pe Nelu. Sincer, eu personal i-as marii salariu de cateva ori. PUNCT.
Am mai fost la o verificare acum 5000 km. Doi alti "mecanici" pe care ii stiu dar nu le dau aici nume s-au invartit pe langa masina si nu au reusit sa-si dea sema de faptul ca si discurile de pe spate trebuie schimbate. Acum sincer, cat de greu poate fii? Am fost crescut si antrenat sa supravietuiesc intr-o societate sovietica, ca si multi altii din generatia mea. Acum chiar daca nu spun nimic nu inseamna ca nu ma pricep, vin la service doar pentru ca imi place ca lucrurile sa fie facute totusi de cei care fac aceasta meserie in mod constant, dar daca vad ca sunt prostit pe fata am sa reactionez, in felul meu.
Okay, inteleg ca SMT-ul trece printr-o perioda mai dificila, dar din rahat iesi daca imi lasi, mie ca si client o impresie buna. Intr-un final este doar o masina si ma pot duce in orice alt loc cu ea.
Asadar, ca impresie generala, daca ajungi pe mana unui mecanic bun, SMT-ul face diferenta.