Salut Costel
Imi cer iertare, te-am sarit, insa fara intentie.
Maine la prima ora ai oferta pe mail, desi sunt convins ca este prea tarziu. Macar vei avea cu ce sa compari.
Sfaturile raman aceleasi : mergi pe mana unui om care a vazut/reparat alde Subaru la viata lui.
Cat despre undite : desi in echipa am un mecanic pasionat de pescuit (care s-a uitat lung la scule) este departe, dar fooooarte departe de noi ideea de a cotrobai prin lucrurile omului, daramite sa mai si dispara din ele. Niciodata nu am facut receptia lucrurilor din portbagaj (cum faceam pe la Dacia - trusa medicala, stingator, roata rezerva, cutie prezervative, pantofi cu toc roz, etc), mi se pare absurd si copilaresc.
PS: inainte obisnuiam sa raman peste program (ca acum) sa fac ofertele. Cum nu mi-a facut nimeni o statuie inca si nici macar o bataie pe umar, prieteneasca, nu am primit, am renuntat treptat la acte de binefacere. Inteleg ca pe parcurs voi pierde din clienti si nu voi mai avea cu ce sa imi intretin salariul, insa a mea sanatate este mult mai importanta.
Se aplica si la mine ce e peste tot : faci 1000 fapte bune si nu zice nimeni nimic, cum ai derapat un pic, gata, ti-au luat capul.
Cu deosebita stima va salut pe toti!