Eu nu mai lucrez la smt dar cand vad cat KKT mananca unii,raman masca!!!
[...]
foreste u ce ai avut de facut la masina asa grav pe mecanica?!?
eu zic sa ne vedem intai kktul din oki si dupa sa incepem sa zgandarim la altii pr curte!
Dragos, te inflamezi aiurea exact cand nu trebuie.
Avand in vedere ca ne stim deja de ceva vreme, as vrea sa revin cu ceva precizari. Nu de alta, dar de mancat cacat nu m-a mai acuzat cineva pana acum pe nici un canal media. Intre noi fie vorba, e urat.
Pe mecanica nu am avut nevoie sa mi se repare nimic GRAV. Din fericire. Momentan.
Masina a mers bine de 2 ani si am toata speranta ca o va face si de acum incolo.
Insa
mecanica NU este intreaga activitate a unui service, iar ca sa te simti jignit pentru cum lucreaza cei de la tinichigerie-vopsitorie, te consumi inutil.
Alea nu tin de SERVICE AUTO
Ce kkt ai sarit asa la beregata?
Ca sa sustin
ce cacat am mancat, hai sa-ti detaliez informatia:
- masina predata in iulie 2011 dupa juleala cu Yoyo:
1. tipul care mi-a reparat usa stanga spate, nu mi-a montat filmul tehnologic si cand l-am intrebat a zis ca "ala e doar din fabrica, nu se pune aici la noi". TEXTUAL. Anul asta am aflat ca e part number real si trebuie instalat la reparatie.
2. Tot atunci, cand am verificat chederul dupa montaj, am descoperit ca 4 din bumbii de plastic cu care e fixat sunt rupti. Nici macar nu s-a obosit sa verifice si i-a montat tot pe aia vechi, dupa ce i-a plesnit la demontare. Chederul scapa dintr-unul dintre ei montat dedesubt si masina putea sa ia apa.
3. De asemenea, usa reparata se deschide mai greu iarna, cand temperatura scade sub -5-7 grade.
- masina predata in nov. 2012, dupa ce a intrat o tembela in mine din senin. Daca nu ma chema sa ridic masina si insistam io mortis sa o ridic inainte de termen, nu ma basicam cu nimic, insa ei au zis ca e gata si ...
1. bara spate avea un mic luft, "bumbii" ca nu stiu cum le zice, din plastic aia care fixeaza marginea plasticului de la bara spate de aripa, lipsa.
2. Bandoul de protectie la incarcare portbagaj lipit ulterior, are si acum o parte nelipita, mai departata de bara, un fel de "burta" de 3-5 cm. intr-o parte. Montaj la "futu-i ma-sa"!
3. Bara fata, reparata si ea cu ocazia asta sarea cu juma' de cm. peste far,
4. Aripa fata dreapta este si acum usor indoita, de asemenea era iesita marginea cu jumatate de cm. peste far.
5. Far dreapta dereglat la montaj, lasat asa pana m-am dus si am rugat sa il puna pe aparat, ca batea aiurea vizibil.
Toate au fost reparate ulterior la o a doua vizita la ei.
Nimic din toate astea nu m-au suparat peste masura, suntem obisnuiti cu stilul asta in Romania si am insistat sa se rezolve, dupa care mi-a trecut supararea, insa trebuie sa le zicem si altora, ca doar nu am dat 10 mii eur pe o Dacie, mi-am luat Subaru cu 36 mii, nu??