Asa cum am mai spus, imi exprim o opinie personala vis-a-vis de acest aspect.
Nu incerc sa conving pe nimeni de nimic, dar ma "deranjeaza" intrucatva comparatia lui kay cu carnea si restaurantul.
Am mai auzit asta recent la SMT !
Apropos, kay, este cumva o legatura intre tine si front-desk-ul serviceului din Pallady ?
"Intreb asa, de curiositate !" , ca sa il parafrazez pe un mare actor de-al nostru.
Asa cum a remarcat Foreste, FHI fabrica foarte putine piese si consumabile.
Uleiul este Motul, ambreiajul Sachs, bujiile Denso, etc.
Si daca presupunem ca nu doar isi pune numele brandului pe ele ci face un supercontrol de calitate, si tot nu se justifica adaosul urias perceput de reprezentanta !
In afara de asta, poate ca nu este cel mai bun exemplu dar este experienta personala, am schimbat 3 seturi de bielete antirului originale pana cand am adus eu unele AM pe care le am de 4 ani !
La fel, furtunul de la intercooler, a crapat dupa mai putin de 4 ani; l-am inlocuit cu unul AM din silicon care este bine merci si acum dupa aproape 5 ani de exploatare. Si exemple din astea mai am !
Sa nu ne ascundem dupa deget si macar sa recunoastem ca nimeni nu detine adevarul absolut.
Asa cum exista producatori de masini, exista si producatori de piese !
Si ca sa inchei, ce garantie am eu ca mi se monteaza piese originale?
Cati dintre voi au stat langa masina si li s-a prezentat piesa inainte de a fi montata, si au mai si verificat faptul ca este acelasi cod pe piesa si pe cutie?
Pana la urma, eu consider ca este dreptul fiecaruia sa aleaga ce considera ca este mai bine pt el pt masina si pt buzunarul lui.
Asa cum service-ul este indreptatit sa incerce sa castige cat mai mult, si eu sunt la fel de indreptatit a vreau sa platesc mai putin si sa imi si repar masina corespunzator.
Atunci cand cei de la service se vor comporta ireposabil si vor reusi sa atinga un nivel de performanta si cunostinte care sa ii indreptateasca sa ridice pretentii de genul celor prezentate de kay, mai discutam !
Putem detalia acest aspect, dar nu cred ca este cazul !
Argumente de genul "nu iti convine, mergi in alta parte" nu ma motiveaza, ba din contra.
make, si eu pot sa iti fac un PC mega performant cu piesele tale, daca vii cu piese de calitate !
singura diferenta fata de unul, cu aceleasi caracteristici, pe care apare o sigla de brand s-ar putea sa fie pretul considerabil mai mic, si o performanta cel putin egala
aa, si pe piese va aparea doar firma producatoare, nu si abtibildul cu *P sau *ELL, sau whatever (care nici ei nu produc componentele individuale )