Esti constient de faptul ca acuzatia pe care o faci este una grava ?!
Ai stat tot timpul cu ochii pe masina, ai comunicat cu mecanicul desi nu am voie sa te las in service, toate operatiunile s-au efectuat sub atenta ta supraveghere... Cum poti spune asa ceva? Probeaza-ti acuzatia si eu personal iti ofer un scut NOU !
In iulie ti-am facut revizia (ti-am acceptat toate dorintele, toate doleantele ti-au fost respectate, desi ti-am demonstrat ca gresesti - remember nivel ulei, chestiune cu care inca te afli in eroare, conform pozelor si "masuratorilor" pe care observ ca le faci), iar in septembrie ti-am mai facut o verificare generala. Atunci nu ai vazut scutul "vechi" ? Baietii mei sunt platiti suficient de bine incat sa nu fie nevoie sa faca giumbuslucuri de-astea.
Te rog frumos sa vii cu probe, nu sa arunci cu noroi in mod gratuit. Scutul vietii este un fier nenorocit vopsit in camp electrostatic. Orice urma de umezeala intrata sub vopseaua aceea o face sa arate fix cum arata scutul tau din poze.
Si pe de alta parte, de unde stiu eu ca n-ai fost pe la alt service si ti-au gresit acolo piesa??? Ca vad ca-ti place sa te plimbi ...
NU, n-am nici o problema cu faptul ca te plimbi, esti liber sa faci ce doresti, insa ma deranjeaza ca la service esti mielusel si online esti dracusor.
Din partea mea ai tot ajutorul pe care ti-l pot acorda, insa e cam tarziu, a trecut aproape un an. A trecut o iarna peste scutul ala, o iarna nenorocita care mie personal mi-a pus pe butuci o masina care in septembrie n-avea pic de rugina pe podea. Am sa fac cateva verificari in ceea ce priveste cazul tau. Inutil din cate observ, pentru ca in continuare ai impresia ca vii aici ca la garajul din coltul strazii.
Noi toti (mecanicii, piesarii, sefii si nu in ultimul rand eu) incercam din rasputeri sa ne mentinem cat mai mult pe piata. Incercam sa avem o slujba buna, sa nu stam ca trantorii acasa. Nu avem nevoie de probleme, asa ca astfel de practici sunt excluse din start.
Eu mi-s cu comunicarea, asa mi-au zis la angajare
nu doar, mai faci si constatari de probleme la masini, dupa o tura, doua la volan.
Eh, dupa posibilitati. Inca nu sunt un fin cunoscator al produsului Subaru, imi dau silinta...