Salutare oameni buni
Daca tot a facut Bucurestiul 555 ani, zeii Subaru au fost generosi si am reusit sa intru si eu in acesta comunitate. Am gasit cu ajutorul acestui forum un STI'06 77k km cu problema la motor(compresie scazuta la un cilindru) si am decis schimbarea lui cu un EJ207 '04
Modificarile ar fi:
Swap cu EJ207 luat din UK
Evacuare completa
TurboDynamics MDX555-400(multumesc lui sherban sti de pe forum)
TGV JDM
AIR PUMP DELETE
COSWORTH KEVLAR TIMING KIT
AGENCY POWER PITCH STOP MOUNT
GRPN STI ENGINE MOUNT PAIR
GRPN GEARBOX MOUNT 6 SPEED
RCM HIGH PERFORMANCE RACE OIL FILTER
RCM UPRATED FUEL PUMP KIT
TURBO INLET(era pe masina am decis sa il las pe masina)
HKS BOV
FILTRU DE AER COSWORTH PANEL
Pe langa aceste piese am schimbat uleiul de transmisie, motor si lichidul de racire cu produse MOTUL.
Pentru folosirea motorului fara a modifica instalatia electrica s-a facut un mic artificiu la senzorul de axa cu came de intake de pe partea soferului pentru ca AVCS-ul sa fie complet functional.
Mecanica a fost facuta de XMotors Autogarage iar softul de Okan la Exelixis Motorsport. In ambele cazuri am intalnit mici probleme insa cei de la XMotors si de la Exelixis l-au rezolvat rapid iar rezultatul a fost unul peste asteptarile mele. Masina momentan are o configuratie 'safe' pentru a monitoriza evolutia lucrarii si a motorului si pentru a invata masina, fiind prima mea masina puternica. SKILL before POWER
Vreau sa multumesc lui TOM @ STISHOP configuratia fiind a lui eu dand doar acceptul si banii. Piesele au fost cumparate prin STISHOP de la Roger Clark la preturi foarte bune(mai mici decat alte cotatii primite pentru piese OEM iar calitatea e incomparabila parerea mea).
Mai vreau sa ii multumesc lui Victor(Malakay) care a sarit in ajutor de fiecare data cand am avut nevoie, si nu in ultimul rand userilor si adminilor care fac din acest forum o comunitate in adevaratul sens, nu o gloata de posesori auto aceasi marca, si cel mai curat forum citit de mine din Romania. Stie lumea domne sa scrie si sa vorbeste romaneste bine aicia.