Aseara am luat si eu masina la care visam de ceva timp, un Forester. Masina e din 2006, motor 2.0 aspirat 158cp cu GPL LandiRenzo pus la Pro-gaz Buzau, cu butelie de 60l pusa in locul rotii de rezerva, volan Momo cu comenzi audio, cd changer cu un fel de "subwoofer", transmisie manuala.
Deocamdata nu prea pot sa ma bucur in intregime de achizitie, pentru ca am ceva de traba la ea:
-bratul stanga fata cu urechea de la bieleta antiruliu rupta, lipsa bieleta
-motorul merge cam in 3 cilindri, sper ca din cauza unei bobine. Se va cerceta maine la service. Povestea e ca ar fi fost spalat motorul si dupa aia a aparut problema...Cruise clipeste
-nu merg pozitiile cand se invarte maneta, au fost puse pe direct cu actionare de la butonul de deasupra volanului(ala ce trebuia sa faca?). Se aprind becurile de afara, dar luminile din bord, nu. Destul de aiurea...
-nu merg reflectoarele(posibil pentru ca nu merg pozitiile?)
-nu se pliaza oglinzile electric, desi are butonul. Sau nu stiu eu cum sa fac
-nu se deschide trapa, desi se misca putin cand e actionata, iar motorasul se vede cum plimba ceva pe dedesubt
-cred ca are boala SLS-urilor, mi se pare cam lasata de fund, o s-o masor dupa ce ii schimb bratul fata, sa fiu sigur ca sta bine
-e echipata cu jante de 15 cu cauciucuri offroad...aici e discutabil daca e rau sau bine. Eu as fi preferat totusi jante pe 16
-trancane hayonul, sau ceva prin spate. Suspensia e mai dura decat credeam ca va fi
...cam atat am observat deocamdata. Maine intra in service, in principal ca sa vad ce e cu motorul.
Acum, ceva intrebari...Se pot inchide geamurile din telecomanda? Nu pare sa aiba computer de bord...e posibil, sau nu stiu eu cum sa umblu?