Am verificat eroarea la vitezometru, e intr-adevar aproape 10%. Arata peste 105 cand gps-ul arata 100. Dupa parerea OBD-ului, am reusit sa scot 8,9s ieri
Cred ca si gazul e reglat mai mult pentru putere decat pentru consum mic, la 100km/h(gps) torque zica ca am aproape 10% consum. Consumul mediu, pe gaz, imi iese cam 13-14%.
Am reusit sa evacuez greieroii din portbagaj care ma calcau pe nervi. Am dat jos plasticele toate, le-am verificat sa stea bine si am remarcat ca aveau deja ceva burete pus. Am prins numarul cu inca 2 autofiletante si am ajuns pana la urma la principalul vinovat...zavorul hayonului. Probabil ca dupa ceva uzura la zavor si muiere a chederului si-a facut joc. Am ovalizat gaurile "cuiului" de la broasca si l-am impins cativa mm spre inauntru. Spre deliciul meu, au disparut 90% din zgomote. Acum tre sa linistesc si zgomotul de vant la viteza...cred ca o sa-i pun un adaos la chederul din jurul geamului fata. Un furtunas subtire, ceva, intre rama caroseriei si cheder. Deasemenea, am scos vreo 100ml de apa din farul dreapta...de aia nu-mi mergea motorasul de reglaj
Azi creca fac un drum de bucuresti, sa-si intinda si subarelu picioarele pentru prima data de cand e in forma buna. Forester, daca ai timp, poate ma dai si pe mine 1km cu XT-ul, ca mor de curiozitate sa vad cum se simte un turbat
Daca tot vin, de unde fac si eu rost de un sticker finutz cu subarufanclub?