Abia azi am prins si timp liber si vreme ok(de fapt, cam dadea sa bureze, dar nu m-am oprit) si am desfacut trapa. Dupa multe incercari cu sticla scoasa(si degete negre pe tapiterie, pe langa trapa), am priceput cam cum trebuia sa mearga si am uns si miscat sistemul cu mana. Dupa ungere, partea dreapta parea ca var vrea sa mearga, dar partea stanga am remarcat ca a pierdut o bucatica de plastic de la sania care trebuia sa traga de sistem si nu mai misca...nu prea pare simplu de desfacut sinele si ajuns la partea rupta sa incerc s-o lipesc, asa ca am montat inapoi trapa, am sters bine urmele de degete si am declarat deocamdata incheiata operatiunea. Insucces
Am remarcat si ca am urme de infiltratii pe tavan. In partea din fata a sinelor la trapa am vazut niste gaurele de scurgere, imi inchipui ca are si in partea din spate. Poate sunt infundate, mai ales in stanga...
Cu ocazia asta, am incercat si aceasta metoda de a scapa de zgomotul de vant
, doar ca am folosit niste cablu myym subtire(cred ca 2x0,5) in loc de acea banda. Tot cam fara rezultat...Zgomotul pare ca vine de la zona triunghiului care tine oglinda.
LE am strâns cu mâna de chederul de la oglindă și au cam dispărut zgomotele de vânt.
Scurgerile de la trapă, din spate dau cumva in spatele barei de protecție?