Salut Tuturor,
Deschid subiectul curent pentru ca nu am gasit un raspuns potrivit pe forum. Daca este pe undeva, rog sa ma directionati, fiind nou pe forum-ul acesta.
Sint posesorul unui Forester 2.0 din 2000, luat din Germania anul trecut. L-am luat pentru coa din cind in cind merg prin diverse noroaie si m-am gindit ca un Forester m-ar ajuta, mai ales daca nu ma costa foarte mult. In afara de schimbat distributie, curele, role, bucse, rulmentii pe fata, un pivot si toba, totul e in regula, cel putin pina acum, dupa 25k km.
Problema pe care o am e ca tocmai am ciupit o anvelopa pe talon, pe unde scapa aer. Am rezolvat-o la vulcanizare insa mi s-a spus ca nu e prea sigur sa merg asa. As inlocui anvelopa insa am inteles ca daca circumferinta e diferita cu 1/4'' (~6.35mm) de celelalte anvelope, sistemul AWD va fi afectat negativ. Solutia alternativa ar fi inlocuirea tuturor 4 anvelope, ceva mai costisitor...
Intrebarea este daca stie cineva un serviciu gen
http://blog.tirerack.com/blog/docs-advice-on-tires/needing-to-replace-just-one-tire-on-your-subaru-youll-need-a-shave-as-well disponibil in Romania sau undeva mai aproape, care sa fie accesibil de aici.
Multumesc