Salut,
E clar cã fiecare are cate o preferințã sau mai multe, unii au convingeri, alții sunt direct interesați sã recomande anumite service, ideea e cã având în vedere cã m-am saturat așteptând un rahat de oferta de la Smt (mã gândesc cã japonezii urmeazã sã fabrice pt mine o piesã și încã nu știu costul de producție și încã mai am de așteptat), am hotãrât de unul singur sã caut Edu Stan pe internet, cãci citind mai sus, așa cum a mai precizat cineva, are recomandãri bune, dar nimeni nu a înțeles sã posteze un nr de telefon sau o adresã de web pentru cei ca mine, sã zicem. Am gãsit un numãr, am vorbit cu un domn, care pãrea cã știe despre ce e vorba și care, la fel, mi-a promis o evaluare a costului și o verificare de piese. Dupã mai multe zile, m-am hotãrât sã încerc iar, azi. M-am recunoscut, același text cu piesele cu promisiunea cã ne auzim in cursul zilei. Încã mai are timp cca 20 de minute.
La prima audiție telefonicã, Dl respectiv, mi-a spus cã are service-ul închis de cca 3 luni și va redeschide altul, sau tot pe acela, peste 2-3 luni și cã, pentru reparație, va apela la o cunoștințã sã închirieze un elevator. Mi se pare destul de ciudat. Adicã, Dl cu pricina repara doar ocazional și în timpul liber, are alt servici sau invers? Nu cunosc datele problemei, dar mi se pare chiar dubios. A dat faliment și încearcã sã se repunã pe picioare? Oricum, eu nu as fi spus lucrul acesta unui potențial client, poate doar dupã ce era masina pe rampã. Adicã, insist, mi se pare ciudat sã las mașina pe mâna cuiva care nu are o treabã serioasã, nu neapãrat Adgarage. Un elevator, un banc de scule, un compresor de aer....
Știu cã sunt sarcastic, dar asta am experimentat. Ce sa fac, sã mai insist?! mã întreb in sinea mea.
Poate am nimerit in alta parte. D'aia ziceam cã fiecare recomanda dupã anumite criterii, și nu este nicio reclamație la adresa celor care l-au recomandat pe Dl. Edu Stan. Probabil cã au fost mulțumiți de servicii iar eu am nimerit intr-o perioada mai dificila.
Ca o încheiere, am vãzut cã existã și un pilot de curse cu acest nume...Eu sunt cam cãzut din luna.
Vã salut, dacã este cineva interesat de numãrul de telefon, îl pot ajuta. Dar este și pe internet, e chiar ușor. Glumesc....