Salut,
Numele meu este Razvan, sunt un membru nou al acestiu forum. Incep prin a saluta toti membrii forumului. Zilele acestea am pus ochii pe un Subaru Legacy 2.5i AT. Masina este din 2008 si are aproximativ 54000km. Poze si cateva informatii despre masina puteti gasi aici:
http://www.autovit.ro/subaru-legacy-C35670354.htmlNu stiu nimic despre Subaru, nu am avut, dar imi plac si cred ca sunt niste masini super fiabile. In cursul aceste saptamani ma voi duce sa fac un test drive si as vrea sa imi dati niste sfaturi:
1. ce anume sa urmaresc in ceea ce priveste partea estetica/tehnica
2. intretinerea unui asemenea motor cum este (filtre, ulei, distributie)
3. intretinerea cutiei de viteze cum este (cat este de fiabila, cam cat ar costa schimbul de ulei+consumabile)
4. Am citit pe unele forum-uri ca pe subaru s-au pus la un moment dat cutii de viteze automate in 4 trepte? Stiti cumva daca si pe acest model au fost puse asemenea cutii? (Recunosc ca acest lucru nu l-am intrebat atunci cand am discutat cu persoana care intermediaza vanzarea masinii)
5. Am inteles ca subaru are amortizoare self leveling? Ce anume ar tb sa urmaresc la test drive ca sa imi dau seama daca sunt ok din punct de vedere tehnic, sau au probleme si pe viitor ar tb sa le schimb? Care ar fi pretul lor pe original ?
6. Imi puteti recomanda un service unde as putea sa ma duc sa-i faca o verificare completa: elevator+diagnoza motor si eventual si un pret?
Orice sfat este binevenit.
Am cautat pe forum , dar nu am gasit nici un topic despre legacy cu motor de 2.5i AT. Am gasit numai despre outback 2.5i AT. Motorul si cutia sunt la fel?
Va multumesc mult pentru orice sfat si va doresc o zi cat mai frumoasa si multa liniste pe drumurile patriei.
Razvan