Salutare,
Am reusit azi sa dau sinele jos de pe scaunele de WRX cu volan pe dreapta.
Pentru a face asta am avut nevoie de o surubelnita in cruce si o tubulara de 12mm cu cricket si prelungitor scurt:
- 1. Am luat prima data scaunul soferului pe partea cu reglajul unde avea 2 suruburi (poze mai jos):
Pentru al 2-lea surub am fost nevoit sa culisez sina pana la capat:
2. Pe partea dreapta a scaunului soferului am vazut ca sunt 2 suruburi alaturate care trebuiesc desfacute:
Dupa acesti 2 pasi sinele cad dupa suporti si pot fi schimbate cu cele de partea stanga.
-La scaunul soferului este putin mai complicat pentru ca fiind sina legata de suportul spatarului.
1. Pe partea dreapta avem 2 suruburi de 12mm care trebuiesc desfacute dupa care se desprinde partea dreapta a sinei:
2. Pe partea stanga este putin mai complicat deoarece trebuie sa desfacem suportul leteral al scaunului iar pentru asta avem nevoie de o surubelnita in stea pentru a desface capacul surubului:
Dupa ce am desfacut capacul ramane doar sa desfacem surubul de sustinere a spatarului cu o cheie de 12mm:
Dupa care mai avem nevoie sa desfacem 2 suruburi care sunt fix in sina, pentru a face asta trebuie sa mutam culisanta fata/spate:
Sper sa ajute un alt subarist acest mic tutorial, pentru ca eu nu am gasit nimic concret pe net cum sa scoti sinele de la scaune.