Hai ca tot pe forum reusim sa vorbim mai usor.
Istoric: La intalnirea de 5 ani am dezbatut posibilitatea de a organiza un trackday doar pentru membrii subarufanclub. Vor exista clar niste conditii, la modul ca este doar pentru membrii subarufanclub, nu Subaru trackday, astfel ca nu oricine are subaru poate sa vina si chiar daca sunt membri subarufanclub cu alte masini, vor fi primiti. Ideea e de trackday pentru comunitate, nu pentru marca.
Au ramas de stabilit:
Data si nr de participanti in functie de care vom putea stabili si un pret.
Din ce am inteles costa cam 2.000 euro o zi de weekend (V-D).
Noi am decis in unanimitate ca ne ajunge o jumatate de zi si in ideea reducerii costului/participant, ne putem orienta si spre o zi din timpul saptamanii. Poate negociem o vineri sa nu fie considerata zi de weekend.
Propunere personala: Eu as merge pe o zi de vara sau toamna devreme. As preferera sa incepem la pranz cand e cald si oricum megem incet pana ne obisnuim cu circuitul si invatam trasele, vedem ce poate masina. Ca apoi, pe masura ce ne incingem si noi si masinile, temperatura de afara sa scada si sa fie numai bine pentru auto si pentru anvelope si pentru timpi.
Acum am avea nevoie sa stim cine este interesat si in paralel o sa obtinem un pret si vedem ce zile sunt libere.