O noua zi, plina si aceasta de surprize placute, sub auspiciile primului drive test cu e-Forester.
Amfitrionul nostru a fost domnul Hiroshi Enomoto care ocupa pozitia de Chief Engineering in cadrul SUBARU Development Team.
Inainte de a va impartasi primele impresii despre SUBARU e-Forester as vrea sa ii multumesc si pe aceasta cale domnului Hiroshi Enomoto care a ascultat cu multa atentie pledoaria in favoarea marcii SUBARU pe care o sustinem cu totii la nivel national.
Domnia Sa a ramas placut impresionata de activitatea tuturor posesorilor de modele ale marcii SUBARU care isi prezinta masinile pe forumul romanesc sau isi ajuta, fiecare cum poate, colegii in situatii ce nu pot astepta ca si timp ori sunt depasiti de amploarea evenimentului tehnic.
Asa cum i-am promis domnului Hiroshi Enomoto, va adresez in numele Domniei Sale cele mai calde si sincere mesaje de prietenie pentru activitatile si mai ales contributiile pe care fiecare dintre membrii forumului le aduc in Romania pentru promovarea marcii SUBARU! Domnul Hiroshi Enomoto ne ureaza tuturor succese atat in viata profesionala cat si in cea a personala.
E.S. Tsumoru Takami a propus ca ziua de astazi sa inceapa in a doua capitala a Japoniei, in ordine cronologica, mai exact intr-unul dintre cele mai insemnate metropole ale Japoniei care se distinge printr-o arhitectura aparte, futurista as spune, dar si prin multitudinea de temple aflate in patrimoniul universal, domenii imperiale, gradini unice si parcuri tipic nipone.
Dupa exact 134 minute scurse la bordul impresionantului Shinkansen, conform planului national strict de deplasare, aveam sa ajungem in orasul florilor de cires unde am fost intampinati pe peron de catre doamna Itsuko Fujimoto si domnul Goru Fujimoto, fost pilot in echipa de raliu a marcii SUBARU, care ne-au condus la punctul de intalnire unde eram asteptati de catre domnul Hiroshi Enomoto.
Pe drumul parcurs la bordul unui Outback de generatie 2018 am aflat ca metropola Kyoto reprezinta un pol al tehnologiei nipone si nu a fost ales intamplator pentru un drive test cu e-Forester. Aici se afla sediile unor firme celebre in industria tehnologiei cum ar fi SUBARU Aerospace, Toyota R&D Center, Mitsubishi Electric, Nintendo, Panasonic R&D, Horiba, Sony Telecommunication System, Omron, Tose etc.
La despartire, domnul Goru Fujimoto a tinut sa ne arate cum demareaza masina sa personala pe care a pilotat-o ani la randul si care acum se afla in dubla custodie cu actionariatul Institutului de Performanta Sportiva (STI).
Odata ajunsi in fata unui renumit hotel international am fost intampinati cu traditionalul ceai japonez urmat de verificarea actelor (permis de conducere + pasaport) si apoi domnul Hiroshi Enomoto a tinut sa ne invite la bordul fabulosului e-Forester explicandu-ne, din mers, cum functioneaza conceptul in general si sistemele in mod particular.
Nu inteleg de ce insa Elena a preferat sa mearga pe circuit cu familia Fujimoto si apoi sa vina la Tokyo cu trenul… Poate va avea timpul necesar si starea emotionala pentru a ne explica…
Drumul pana la iesirea din oras si inscrierea pe autostrada spre Tokyo a fost in sarcina domnului Hiroshi Enomoto si apoi am urmat la volanul primului Forester hibrid care, surprinzator, are aceeasi garda la sol ca fostul meu XT (220 mm)
Va urma