am schimbat si eu suspensia. pana la urma arcurile de la KYB nu au venit, au spus ca abia in februarie.
prin urmare am trecut la varianta de arcuri KILEN (suedeze), fata spate.
codurile finale:
fata: telescoape KYB 334370
KYB 334371
flanse KYB SM5361
arcuri KILEN 23331
spate: telescoape KYB 334344
KYB 334345
flanse KYB SM5422
arcuri KILEN 63336
S-a potrivit ok, telescoapele pe fata sunt ceva mai lungi si nu s-a mai putut pune capacelul peste flansa. mai trebe sa merg putin ca sa dau un feedback.
Insa am o problema, care nu cred sa fie de la piese. Mi se pare ca masina sta inclinata pe stanga spate.
Peste tot unde am parcat, am masurat si vedeam ca stanga spate e cu 1cm mai coborat decat dreapta spate. Am masurat si cu masina intoarsa 180 grade ca sa ma asigur ca nu e de la drum. la fel.
poate sa fie ceva montat gresit? montajul l-am facut la auto kino Brasov.
adica amortizoarele nu se pot schimba intre ele, arcurile la fel, nu intra altfel, flansele de asemenea nu pot sta doar cu suruburile in sus.
ce ar putea fi?
am fost la unghiul de fuga, mi-au spus ca diferenta e de 1/2cm si e normala. directiea ok, totul echilibrat pe masina. dar daca tot am dat banii pe suspensie completa, noua, parca-mi sta in cap diferenta asta.
cei cu forester ~2007, aveti si voi aceasta senzatie? eventual puteti sa masurati? sa fi fost si inainte si nu mi-am dat seama?
multumesc.