Salutare,
Sunt posesorul unui Legacy Diesel, 2008. Masina este achizitionata de curand...aproximativ 3 luni. Functioneaza impecabil, are abia 75k km la bord.
Am o singura problema cu ea...incepand din aceasta seara, si anume: scot cheia din contact si raman totusi aprinse luminile de pozitie de pe fata, cat si lampile din spate. Mi se pare foarte ciudat, avand in vedere ca pana acum, in momentul in care scoteam cheia din contact se opreau toate luminile, indifferent ca fusesera sau nu oprite din comutatorul de langa volan.... Era ca si cum are functia aceea de FOLLOW-ME HOME...doar ca nu s-au stins becurile nici dupa 1 ora.
Nu am stiu ce sa ii fac in seara asta, asa ca am decis sa ii scot borna de la baterie, sa nu am surprise maine dimineata, avand in vedere ca este destul de frig afara.
A mai patit cineva asa ceva? Si daca da, ce este de facut?
?
Un prieten si-a data cu parerea spunand ca ori este o eroare de calculator...nu stiu cum aparuta, asa deodata...ori este o eroare de la alarma...la fel, aparuta din sen in, cu toate ca eu nu vad legatura intre lumini si alarma.
Merci frumos pentru asistenta,
Radu