Salutare ! Am mare nevoie de parerea si de cunostintele voastre referitor la cele ce urmeaza: doresc sa imi cumpar un Legacy 2.0d. Am fost ieri in Brasov pt a vedea unul albastru (7999 pe olx); In prealabil vorbisem cu proprietarul si mi-a spus ca motorul a fost schimbat in garantie la Subaru Cluj in anul 2013 din cauza unor defecte de fabrica ale marcii (mai intalnisem speta la inca doua) la 130.000km ; acum are in bord 160.000 km.
Facturi, tot ce trebuie... am urcat masina pe elevator la un service si ar mai fi fost de facut: discuri+placute spete, amortizoare spate (curse), bucse brate spate si un joc la caseta de directie; Pretul final, inainte sa vad masina a fost de 7300E; Nu am mai negociat, pt ca 7300 era tot ce aveam si deja restul ma depaseau daca era sa o repar total. Nu am cumparat-o.
Astazi m-a sunat si mi-a spus ca lasa 250E pt reconditionarea casetei de care nu stia ca are joc (de frane si amortizoare imi spusese la tel). DECI 7050E;
BUUUn !!
Cand am plecat spre Craiova din Brasov, am mai vazut una tot pe OLX (8000e) neagra, 79.000km, dar fara motor schimbat; L-am sunat si omul a spus ca nu a avut probleme si ca au trecut 6 ani si nu ar fi in lista codurilor cu probleme. Pret final 7.600E (fara alte investitii gen cea din BV)
Ce sa fac? Cea cu motorul de 30.000km si de bagat consumabilele (650E) sau cea la 7600E (cu motorul original), dar care in jur de 100.000km poate face surpize ? Devizul celui schimbat = 15.000E
Multumesc pt rabdare si astept cateva sfaturi...