Salutare la toata lumea!
As dori sa imi prezint si eu noua achizitie , un SUbaru Forester 2.5 XT din octombrie 2006 .
Sper ca ma puteti primi si pe mine in randul posesorilor de Subaru de pe acest forum
Masina am luat-o de la Cluj. A fost a unei doamne si acum este in posesia mea. Inca nu am apucat sa o inmatriculez. Sa spun cateva cuvinte despre masina:
- are 149 000 km
- ultima revizie a fost facuta acu 2 ani la 133 000 km la Tubman
- au fost inlocuite urmatoarele: ambreiaj, toate amortizoarele, discuri + placute, filtre si ulei.
- distributia ar fost facuta la 120 000km (nu s-a dovedit cu factura)
Cam ce am depistatu eu , probleme si simptome pana acum.. si aici as dori niste pareri..daca se poate:
1. Lampa de pe oglinda stanga nu merge.. este crapata si are apa in ea
2. Vasul de la lichidul de parbriz este crapat in partea de sus acolo unde vine cotul
3. Simt o vibratie a pedalei la franare mai violenta (nu totdeauna) si un tremurat la viteze mari gen 160km/h
4. Parbrizul este crapat, devi va trebui inlocuit .. ce recomandati: Pilkington sau Saing Gobain?
5. Masina cam zmuceste la schimbarea vitezelor.. sa fie vreo bucsa ceva?
6. In portbagaj, prealta aceea (sau cum ii zice) cam troncane la denivelari.. din ce am observat eu in partea dreapta (unde se prinde de perete) este un spatiu cam mare.. imi zicea cineva cum ca acolo ar fi un sistem de prindere pe arcuri...
7. Cand masina sta pe loc, incepe sa se zgaltaie un pic ca si cum ar misca-o cineva de afara. Sa fie de la tampoanele motorului? Sa fie de la bujii (nu stiu daca au fost schimbate vreodata)?
8. O sa am nevoie de niste cauciucuri de vara .. ce recomandati? Eu sunt fan Nokian si Michelin.
9. Trebuie sa ii fac revizia cat de curand... pe cine imi recomandati (in Bucuresti)? Coasta de Est? As vrea sa ii schimb toate filtrele, ulei motor, diferential, cutie , lichid frana, servo si sa vada de ce mi se misca masina la relanti...
10. Trapa face figuri cateodata la inchidere. Cand ajunge in zona de inchidere practic deflectorul acela nu se lasa complet si impiedica inchiderea trapei. S-a dat cu vaselina , dar degeaba... dupa cateva inchideri se indeparteaza vaselina de acolo si iar nu merge.
Daca ma puteti ajuta cu cate un sfat la fiecare punct , v-as fi recunoscator
Pun si cateva poze cu dansa
PS: unde se tin intalnirile?