Sa mai fac un update la topic ca s-a cam pus praful
M-am intors dintr-un concediu de 9 zile prin Bulgaria unde am parcurs 2400 de km.
Vreau sa ii multumesc lui Wrangler (si lui Mihai ca mi-a dat ideea sa il contactez
) pentru ca a avut amabilitatea si posibilitatea sa ma ajute intr-un timp foarte scurt cu drosserul de la farul stang care crapase dupa ce fusesem cu o zi inainte de a pleca la spalatorie si gasisem condens in far a doua zi dimineata. Totodada vreau sa ii multumesc si lui Dani de la SMT care m-a ajutat cu becuri noi (chiar daca am ajuns la ei inainte de deschiderea programului de lucru).
Imi era destul de jena sa merg pe la bulgari cu doar un far activ mai ales ca nu cunosteam drumurile si am avut si perioade de timp in care am circulat si noaptea.
Dupa ce am ajuns in bulgaria , a doua zi farul iar nu a mai vrut sa se aprinda asa ca am scos capacul din spatele farului din dreptul fazei mici si n-am mai avut probleme pana acum. Concluzie trebuie sa reetansez farul.
Masina nu mi-a facut niciun fel de problema pe parcursul sejurului la vecinii nostri. Singura chestie e ca mi s-a ars un bec de la numarul de inmatriculare , insa am rezerva dar nu m-am sinchisit sa il schimb (inca) si nici politistii bulgari sa ma opreasca . Bine, noapte pe serpetine nu am vazut politie , iar ziua nu prea se observa de la departare decat la un control amanuntit. La un moment dat am oprit la o benzinarie si am parcat cu spatele chiar langa un echipaj de politie , insa nu mi-au zis nimic.
Momentan pun poza din Plovdiv (orasul vechi)
Urmeaza maine sa schimb uleiul si filtrul de ulei , am cumparat din nou acelasi Motul X-Cess 5w-40. O sa trec la 5w-30 la iarna.
Apropo de ulei, in penultima zi a concediului am observat ca uleiul e cam la minim asa ca am completat cu restul de ulei din bidon cca 300-400 ml. Nr de km parcusi de la ultimul schimb de ulei : 6000 de km (aprox)
Schimbul de ulei va fi insotit si de o revizie a franelor pe fata, prezinta un scartait deranjant la viteza mica (probabil vreo pietricica). Mentionez ca revizia franelor a fost facuta acu cateva luni.
In rest, ne apropiem de 190k . Sper sa ma mai tina mult si bine de acum incolo