Bun seara si multumesc pentru opiniile voastre de pina acum!
Nici eu nu vreau sa fac nici o comparatie pina nu fac un drive test. Din pacate, asa cum am mai zis, WRX-ul nu e disponibil la drive test si nu prea imi vine sa cumpar o masina doar pentru ca unii zic ceva. Vreau sa o simt eu cum merge. In plus, aici, nu ai nevoie de awd pentru ca nu ai zapada, ploi, sau noroaie. E vb doar sa mai curga niste "adrenalina" prin vene sau artere.
Am condus Subaru Forester timp de 6 ani in romania si mi-a placut f mult. Aici am avut un Volvo S80 si de 2 ani am Outbackul. Nu ma pling de el.
Pot sa iau Legacyul cu 3.6R-S care are tot atitia CP ca si ST-ul dat nu e la fel de fisneata dupa ce zic unii. Nici pe asta nu o au disponibila la test drive cu motor de 3.6 ci doar cu motor de 2.5.
Cu outbackul m-am dat de multe ore pe dune si m-am jucat in nisip, dar atunci cind vrei sa simti acceleratie, nu are nici o treaba. E o masina de familie cu mult comfort si spatiu.
Pe drumul pe care merg eu in desert pot sa calc acceleratia si pot sa ma joc cu ea. Acum o saptamina am testat si volvo S60 1.6 modelul sport dar nu mi s-a parut nimic de capul lui. Tin sa precizez ca aici nu sunt aceleasi optiuni nici de motorizare si nici de dotari ca in europa pentru nici o masina.
O sa vad cum se comporta ST-ul si apoi o sa decid.