Salut.
Mai vroiam sa va intreb pe toti ceva.
Cred ca ar trebui sa fie obiectul unui topic separat.
Incepand cu primavara anului viitor va fi disponibila si Impreza 2016, alaturi de XV.
Despre XV n-am nici o emotie, e o masina care se vinde relativ bine desi nu face volumele Forester-ului.
Nu stiu insa daca sa incercam sa aducem si cateva Impreze, macar sa vedem daca intereseaza pe cineva.
Fata de modelul actual primeste barile si corpurile optice pe care le-ati vazut in reclama cu XV-ul, Starlink-ul, un tablou de bord mai nou si mai cu seama motorizarea de 2,0 langa cea de 1,6. Transmisii manuale in 6 sau Lineartronic de-a doua generatie. Din pacate, doar in varianta Hatch, sedan-ul nu se omologheaza pentru Europa. Nivelele de echipare le cam stiti, similar cu Levorg-ul, unul de baza si doua superioare, ultimul cu Navi si trapa. Pielea nu e disponibila pe Impreza, nici pe XV.
Care este parerea voastra despre acest model? Am vazut ca @Adi-Canada si-a luat una dar acolo e altceva.
Credeti ca va prinde la noi? Merita sa aducem cateva bucati sa vedem ce spune lumea?
Partenerul nostru german ne indeamna sa luam cateva ( se pot deja comanda) insa nu m-as baza pe asta, el a vandut deja cam 20 de Levorg-uri in timp ce noi nici n-am inmatriculat macar unul.
As fi vrut niste pareri sincere, macar de aici de pe forum.
Multumesc.