La prima pagina as face imaginea aia din slider ori mai mare (evidentiezi modelele dar trebuie sa pui si cate un mesaj pentru fiecare) ori mai mica (inaltime redusa insa la fel de lata, ca sa permiti informatiei de mai jos sa se evidentieze), acum e fix pe jumatate de pagina. Wasted space.
Iar efectele de slide de care se cam abuzeaza, alege unul si ramai cu el, dar asta e doar o recomandare si e chestie de gust.
Stiu ca ti-am mai zis, daca intri pe pagina si dai mai mult de 2-3 scrolls, nu e ok pentru user experience.
Modelele sunt puse ultimele, cand de fapt cu alea trebuie sa incepi ca alea sunt punctele principale de vanzare.
Linkurile din drop-down ul cu modelele trebuie sa fie functionale si pe poza. "<a href" pe intreg div ul block.
http://www.subarubrasov.ro/levorg/exterior/ - un JS sa poata face select color, nu slide.
Linkul de servicii duce in
www.autokino.ro. Chiar nu gasiti 2-3 fraze mestesugite inainte sa paraseasca userul websitul?
Linkul de auto rulate ... la fel.
La contact, as micsora sigla Subaru aia mare cat o zi de post si as pune in locul ei o poza cu Octavian in showroom!
De asemenea, as pune un recaptcha la submit email, un QR pentru telefoane-adresa, acum toata lumea are smartphone.
Si neaparat mesajele de eroare in limba romana.
Paginile modelelor, acelasi slider omniprezent si mancator de resurse, a cam abuzat de slider ca si tehnica de afisare ... mai bine imagini statice si mesaj scurt si de impact.
E ok ca este responsive (imi place ca folositi Bootstrap) insa e un div acolo care mananca spatiu pe format mobil fara sa aiba nici un mesaj.
<footer class="fusion-footer-widget-area">
<div class="fusion-row">[...]</div></footer>
Mai aveti destul de optimizat la el.
... si vad ca vrei sa faci si un Forum, ne inscrii si pe noi?