salut
desi abia acum mi-am facut cont si asta e prima mea postare, urmaresc forumul de vro 2-3 ani
am vazut recent review-ul cu noul Tiguan facut de Robert Adam....
Sese daca iei un pic la puricat comenturile o sa vezi ca lumea e interesata si de XV si de Forester si Robert le raspunde ca se tot chinuie sa gasesca masinile pentru review.
ca mostre de raspuns citez
Turatii - Robert Adam1 month ago
Nu stiu daca gasesc un XV, o sa caut, nu e mai bun decat Tiguan, XV e din alt segment, sub Tiguan.
sau
Turatii - Robert Adam1 month ago
O sa incerc si un Forester, numai sa gasesc unul.
Il cred ca nu gaseste daca se adreseaza SMT... acu vro 4-5 luni am trecut pe acolo intr-o sambata pe la ora 10:30 .... am lins usa jumatate de ora pe acolo si nu era nimeni.
Cred l-ati putea contacta si sa ii oferiti cele 2 modele la test, eventual sa va mentioneze si numele ca nu strica
, si eventual sa mergeti cu el pe un offroad sa aratati in filmare capacitatile sistemului ceva in genul review-urilor facute de Rasto Chvala
https://www.youtube.com/channel/UCZc9ZRh_CRoP3zhrW5Do6TwEu unul cam in 2 ani asa as vrea sa imi schimb masina actuala cu ceva 4x4 si studiez piata pentru un 4x4 competent.... adica daca tot platesc ban de 4x4 sa si faca bani aia nu sa raman impotmolit in primul noroi. Momentan din pacate si Subaru si Audi sunt cam scumpe
) dar nu se stie
LE ... poate ati putea face chiar voi un canal de youtube in care sa face filmulete de genul Rasto Chvala pentru promovare.... modele concurente poate le gasiti prin cunostinte sau inchiriate.