Salut,
Am si eu un istoric luuung cu Autokino.
Am luat in 2013 un Outback de la ei - productie 2011. Masina fusese vanduta tot de ei - un leasing de fapt, dar respectivul a renuntat la contract in 2013, masina a ajuns pe site-ul lor la vanzare auto rulate si de acolo am preluat eu
. Masina avea 30k de km cand am cumparat-o.
De la inceput tin sa precizes ca stau in Campina, deci practic exact la jumatate intre Brasov si Buvuresti, puteam alege si SMT pt ca am marea parte a treburilor in Bucuresti, dar am preferat sa intretin masina numai la Autokino.
Am aproape toate reviziile la ei, plus interventii gen o portiera vopsita, schimbat un rulment, etc.... chestii de intretinere si consumabile adica, si dupa atatia ani si 220k de km (masina are acum 250k, deci aproape 40k pe an) pot spune ca intr-adevar sunt o companie de recomandat, atat ca profesionalism in service cat si ca interactiune cu clientii.
In concluzie, daca cautati o reprezentata Subaru, nu doar dealer si nu doar service, ci un ansamblu bine pus la punct din ambele puncte de vedere, puteti sa ii vizitati cu incredere.
Precizare / Disclaimer : Nu am nici o legatura cu Autokino, in afara de a fi clientul lor, imi platesc facturile catre ei si beneficiez de aceleasi servicii ca orice alt client.
Florin