Salut,
M-am alaturat si eu posesorilor de Subaru, Forester 2011 diesel, echipare comfort.
L-am cumparat din Germania, cu 71.000 km la bord.
Am facut revizia de 75.000 Km la SMT Bucuresti. Schimbat ulei motor + filtre + ceva bucsi pe fata - 1800 lei. Cam scumput :D
Frumos mai trage boxerul diesel. Venind de pe fiat GP 1.3, 75 CP, boxerul diesel de 147 CP mi se pare racheta.
As vrea sa mai intreb si alti posesori: ati verificat nivelul de ulei din motor? Va intreb asta ca eu, cand am cumparat masina am constatat ca nivelul de ulei depaseste cu un cm bun maximul pe joja. Am tras cu seringa o jumate de litru de ulei si a ramas exact la maxim.
Dupa ce am fost la revizie, am mai verificat nivelul de ulei si era exact ca si cand am cumparat-o din germania, 1 cm peste. Tras o jumatate de litru, acum e fix la maxim. Pe specificatii scrie ca intra 5.9 litri la revizie, mi-au zis ca mecanicul a bagat 6l. Dar eu cred ca joja e sfanta.
Si pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte :
btw, stie cineva ce face butonul din dreapta selectorului intensitatii luminoase a bordului? In ultima imagine poate fi vazut in stanga jos.
Drum bun!