Salut,
Dupa multe luni de cautari am reusit sa gasesc ceva ce a meritat cumparat si intr-un final am si timp sa ii fac o prezentare sumara aici pe forum.
Povestea incepe simplu: pe 1 decembrie 2014 faceam un test drive cu o impreza pe care nu am cumparat-o dar care mi-a dat fatalitatea si am ramas setat pe model.
Cautam o masina cu 4x4 de preferat, pe benzina in principal si dimensiuni rezonabile sa mearga si prin oras.
Atunci am dat peste o impreza cu care am facut un test de drum in urma caruia pot spune ca am ramas ireversibil indragostit de model, de marca si mai ales de motor.
Am tot vazut masini, ba impreze ba forestere dar niciuna convingatoare. Tot felul de masini cu probleme mai mari sau mai mici.
La inceput de iulie am avut un incident rutier in urma caruia vechea masina a devenit dauta totala irecuperabila si m-am vazut pus in situatia de a cauta "mai cu talent" o noua masina. Asa am ajuns sa gasesc pe OLX "curva roscata" care mi-a furat inima si mai ales m-a lasat fara banii din cont.
De ce curva? Nu stiu. Poate din cauza felului cum se incinge si geme cand dau pedala? Poate pentru ca arde banii de benzina mai repede ca o dama de consumatie? Nu stiu dar imi place de ea la nebunie.
Investitii imediate la achizitie:
- un plin de benzina,
- discuri si placute fata,
- un tub de WD40 cu care am curatat masina de smoala cu care m-a stropit o cisterna pe DNCB.
Nu reusesc sa imi dau seama cum se pun poze pe forumul acesta dar cand o sa ma destept o sa va arat si foto.