@ 94.000 km
Mai mult a stat. Am mers mai mult cu gc-ul...
Am schimbat franele spate - discuri + placute. Am luat ce am gasit pe stoc la set de la acelasi producator (doar al padrino aveau set, apropo de ce nu imi place la subi).
Delphi...aia e... Oricum acum tine frana mai bine, se simte ca nu mai se lasa asa de bot. Sau e doar impresie.
Diy la bordura, pe cric. Consumat doua spray-uri de curatitor de frane. Curatat tot, uns tot cu unsoare de frane... Chin mare cu scos discurile de pe saboti.
Per total multumit deocamdata.
Am avut ocazia sa ascult un sistem audio mai vechi de-al meu, foarte basic. Am ramas impresionat. Asta plus o discutie cu un cunoscut, bolnav cu audio m-a facut sa dau jos o fata de usa sa verific ce rahat a facut fostul proprietar care atunci cand am cumparat masina lauda difuzoarele puse de el cu mana lui.
Rezultat....jalnic. Difuzor cu membrana gaurita de surubelnita, prins cu holzsuruburi in suportul original, holzsuruburi fortate fara gaura prealabila, suportul original decupat pentru loc de cabluri... Ma seaca astfel de lucrari facute ca sa fie.
Voi avea de lucru la vara, asa ca am inceput cu un set de Focal RSE 165. Foarte probabil voi pastra tweeterele oem deoarece mi se pare ca sunt foarte clare/fidele chiar si la nivel ridicat.
Next on Baywatch reconditionat jante de vara si achizitii pe sub patura pentru insonorizat usile. Sotia numai cat i-am spus ce am gasit in usa a si zis: e clar, iar ai de treaba si nu mai dormi.
R: cine, eeeuuuu??? Nuuuu....stau cuminte de data asta.