Nici nu s-a ridicat soarele trei stanjeni pe cer ca m-am si pomenit cu UXE pe prispa si din cana de ceai in pahar de fresh ma si simt provocat sa mazgalesc masina cu noroi.
Ei bine, daca stimabilul oaspete a insistat iar Elena topaia de nerabdare sa iasa din casa am dat o cheie la XT si iata ce-a iesit:
Buruiana mare cat casa, ploaie mocaneasca, vreo 8 grade Celsius si multa dragoste pentru natura:
Cu UXE la volan si cu Elena pe post de copilot al noroaielor (fata mea stie drumurile ca-n palma caci p-aici se joaca de-o viata cu masinile mele de vanatoare)
Da-i usor ca patineaza...
Se duce masina, se duce ca doar pentru asa ceva-i proiectata iar noroiul sare pe langa dansa precum floricelele din ceaun
Ietete la UXE, ce-i mai place pezevenghiului sa se simta ca-n salupa pe creasta valului...
Incepem manevra de parcare cu spatele. La timona, capitanul UXE
Roata din spate reuseste sa treaca de groapa da' inca nu s-a prins ca urmeaza si roata din fata si...
DEZASTRU...!!!
Pai ce facem dom' inginer, ramanem in namol ca alti distinsi domni, se stiu dansii care...
Slaba, foarte slaba reprezentatia pe terenul clisos, XT-ului inca i se vede culoarea tablei ceea ce inseamna ca s-a condus prudent menajandu-se...pilotul
Mama, mama ce profil slick mi-a configurat UXE pe roti, cred ca pot concura pe orice circuit de viteza (in cadere libera...)
La revedere, natura draga! Daca v-a placut va asteptam si pe voi cu promisiunea ca intram in padure, vom forta un rau si apoi trecem un lac prin portiunea cu apa de cca 50 cm adancime
Va urma.