Dupa ce ne-am onorat responsabilitatile fata de XT am purces la o prieteneasca intrevedere cu Dragosh10, Muttley si Pfaizzer prilej cu care am asistat la forme expresive de continut valoric in abordarea tehnica a masinilor lor, infrumusetandu-mi dupa-amiaza cu noi si noi elemente de cunoastere in domeniul auto.
A urmat o evaluare a neobositei creativitati ce-l mistuie pe Pfaizzer, cu Muttley sub masina rugandu-l pe Dragosh10 sa miste volanul intepenit si cu Pfaizzer care cauta cheile printre mormanele de scule si dispozitive asternute prin garaj...(la cerere punem si poze).
Ceea ce rezulta din pasiunea lui Pfaizzer ii tradeaza stilul dandu-i vigoare si caracter sugestiv definit de un fenomen plastic in impact cu tehnologia.
Am observat in lucrarile sale - unele reusite altele in curs de desavarsire - mai mult stiinta decat arta. Dar nu pot sa trec peste cele cateva piese reusite fara un laudatio in care sa remarc tehnica de lucru, spatiul eteric si cel al poeziei care ii va incununa succesul la "Blob".
Si uite-asa, din vorba-n vorba, ne-am trezit duminica dimineata, la Brebu de Prahova, langa prietenul Foreste...