Asteptarea unei placeri este ea insasi o placere asa ca in urma cu exact 3 ani mi-a fost livrata masina din post.
La ceas de sarbatoare am incropit un scurt bilant atat pentru statisticieni cat si pentru cei care se vor incumeta a-si cumpara un SUBARU Forester XT.
Distanta parcursa = 67,543 Km
Medie distanta parcursa / an = 22.514 Km
Medie distanta parcursa / luna = 1.876 Km
Consum mediu de benzina (conform CB) = 9,0 litri / 100 Km
Costuri intretinere conform facturi service:2015 = 501 RON (schimb ulei + filtru ulei + inspectie tehnica)
2016 = 2.017 RON (doua revizii efectuate la fiecare 10.000 Km, adica din 6 in 6 luni)
2017 = 4.935 RON (doua revizii la fiecare 10 mii Km. In plus am schimbat ulei CVT + bucse bara stabilizatoare spate + placute frana fata + bucse brat)
2018 = 1.483 RON (revizie la inca 10 mii Km parcursi, in plus s-au schimbat bucse mici bascula fata + bucse brat fata)
Total costuri service in 3 ani = 8.936 RON
Total volum benzina consumata in 3 ani = 6.034 litri
Total cost benzina consumata in 3 ani = 30.157 RON
Medie cheltuieli carburant / an = 10.052,34 RON
Medie cheltuieli carburant / luna = 837,70 RON
Placerea de a conduce aceasta masina devine greu de descris intrucat fara Forester-ul nostru nu exista placerea abordarii unor drumuri publice ori forestiere iar aceasta placere duce la desavarsirea oricarei activitati legate de brandul SUBARU.
Multumesc tuturor colegilor de forum care m-au sustinut in diverse activitati sociale, culturale sau de alta natura si va raman acelasi coleg invatacel avid de cunostinte legate de arta condusului si sfaturi utile in intretinerea masinii pentru urmatorii 1 milion de Km!