Buna seara, oameni buni!
Numele meu este Elena si sunt sotia celui care mi-a ascultat sfatul si este la cel de-al doilea Forester (sa se consemneze). In vara il batea gandul sa-si cumpere Outback dar i-a trecut cand i-am explicat si a inteles ce ii trebuie. Consider ca din cauza caldurii a avut un moment de ratacire in viata.
Inainte de a continua trebuie sa le multumesc celor care au creat si intretin acest forum si in mod special lui Muttley, Mihai Florescu, Forester, Vendras si Adi-Canada pentru remarci si suport. Sa imi spuneti ce prajituri va plac si va fac mintenas.
S-o luam pe rand:
1. Vendras, iti cunosc opinia si in calitate de amici promit ca am sa-ti cer sfatul inainte de a-mi cumpara propria jucarie. Dar am sa o-ntreb si pe sotia ta cum se conduce caci de reparat ti-o pun in brate ca tot ai spus ca-ti prieste mecanica
2. Muttley, desi pari un personaj mai putin sociabil (asa te-a descris Lorian) simt ca sub acea masca dura regasim un pasionat si un tipicar in ale masinariilor. Multumesc pentru parerile exprimate si abia astept sa te cunosc.
3. Mihai Florescu, un MULTUMESC din tot sufletul si FELICITARI pentru grija cu care moderezi acest forum!
4. Forester, mi-a placut descrierea din reportaj, masinile NU. Eu tind sa imi cumpar o Impreza care sa aiba un bord fara gadgeturi, sa simt ca pot stapani o forta bruta prin gingasia unei doamne. Pana acum am condus Cielo, Logan, Peugeot 607 V6, Citroen C3, Renault Symbol, Toyota Yaris, Ford Focus si Fiesta - toate de la firma insa cel mai mult m-au impresionat masinile de teren ale lui Lorian, care aveau cuplu mare si emanau erotism: Pajero, Defender, Hilux si mai nou Jimny pe care o consider o bijuterie de masina.
Ca sa fiu mai explicita mi-ar placea urmatoarea masina:
http://www.mobile.de/ro/Automobil/Subaru-Impreza-WRX-STI/vhc:car,pgn:9,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:23500__wrx,dmg:false/pg:vipcar/221555659.html5. Adi-Canada, bravo tie ca ti-a ramas o parte din suflet in tara noastra si nu ti-ai uitat colegii!!!!!!!!!!!!! Ce le-ati mai alerga si voi prin ditamai tara dar cred ca nu prea e de joaca atunci cand va opreste politia.
Dragilor, intrucat domnul meu este mai mult plecat decat in tara si nu pot conta pe programul sau nu putem promite ca ajungem la vreo intalnire a FunClubSubaru. Ca atare, va propun ca de fiecare data cand un membru al clubului trece prin Corbeanca sa ne viziteze si om gasi noi cu ce sa-l omenim.
Chiar ma gandeam ca in acest fel mai schimbam o parola, ma sui si eu intr-un WRX, ca sa va respect recomandarea si in final poate o punem si de-o afacere, cine stie?
Si nu in ultimul rand, imi plac masinile din avatarele lui Muttley si Mihai. Bravo, baieti, stiti sa va orientati (daca le si aveti inseamna ca musai trebuie sa ne vedem cu totii).
Succes, voinicilor si drumuri fara evenimente sa aveti!
P.S.: cu Jimny pe tarla ii dau clasa sotului meu care conduce ca o domnisoara lesinata