Sa revenim la ziua de duminica pe care am consacrat-o unor plimbari de basm prin Miclosoara si imprejurimi:
Trecem Raul Varghis
Am reusit, am reusit si totdata am salvat femeile si copiii de la inec...
Urcand si totodata coborand un versant situal la 683 m altitudine, cu o diferenta de nivel de cca 50 m si o inclinatie de cca 35 grade (poate d-nul ing. Vendras va fi mai exact caci eu sunt un simplu absolvent de umaniste, fara veleitati tehnice...). Am urcat fara nicio problema si am coborat lejer folosind comanda X-Drive
Mazda CX5 a reusit si ea sa parcurga acelasi traseu dificil...scuze, vreau sa precizez ca Vendras a reusit sa conduca CX5-ul pe urmele Forester-ului. In aceasta imagine se poate aproxima si unghiul (desi noi am abordat versantul care nu este evidentiat in imagine):
Un umil sustinator al Subaru Fan Club printre mioriticele noastre peisaje de vis:
Asa iau nastere vestitii carbuni de mangal. XT-ul nostru va poate confirma:
Adulmecand urmele CX5-ului si a X5-ului:
Nu va puteti ascunde, sunt mereu in spatele vostru!
Am "fortat" un alt afluent al Oltului, pe numele sau Fisag:
Prima proba de urcat pe iarba umeda si o inclinatie severa:
A doua proba, cu roata dreapta fata in aer:
Asa s-a reprodus astazi, in imagini, istoria unui traseu mirific pe care il recomandam oricarui posesor de Forester si nu numai. Drumuri bune sa aveti si sa ne revedem cu bine intr-o noua abordare a pitorestilor noastre meleaguri!