Bravo Helio. Amandoi o sa spargem statisticile si miturile urbane despre Subaru !!!
...sau o sa ne atragem "urale si ovatii de bine si viata lunga" caci cu siguranta demolam mituri.
Apropos, ieri m-a sunat un domn doritor sa cumpere un XT pentru uzul familiei in general si iesit din Bucuresti in mod special. L-am invitat la firma caci intamplator ieri am venit cu XT-ul la servici (pentru spalat interior + exterior) si pret de mai bine de trei ore am facut o tura prin zona dupa care ne-am retras la cate un fresh si o cafeluta.
Domnul, corporatist ca multi altii, a ramas uimit sa constate cifrele de pe bord,
in special consumul, tinuta de drum si totodata multitudinea de gadgetu-uri din pachetul Platinum - mai putin caracteristic la Forester. Cu sinceritate va spun ca acest domn avea setat in memorie faptul ca Forester, cu motor turbo, consuma in oras in jur de 18% iar afara cam 13%. Faptul ca a vazut si altfel de statistici l-a determinat sa isi repozitioneze imaginea despre "gurmandul" motor turbo.
Dezbaterea pe tema Forester a continuat pana tarziu in noapte si am reluat-o astazi dimineata. L-am rugat sa intre pe forum si sa se documenteze cu privire la ceea ce spun colegii nostri iar in final a concluzionat ca va contacta Auto Kino pentru comanda masinii.