Daca la deal am turat motorul pentru a ne mentine aderenta la drum si am reusit sa nu patinam (buna alegere cu cauciucurile descrise anterior, sa traiasca vecinul!!!), la vale am experimentat si senzatii mai putin confortabile motiv pentru care am apasat butonul X MODE si am lasat masina sa valseze, mie revenindu-mi sarcina de a indica timpii, ritmica si dinamicile din compozitie hibernala
Forester-ul incepe sa o ia la sanatoasa deoarece panta devine din ce in ce mai abrupta iar jos alterneaza zapada cu gheata...
Drumul se inscrie cu brio in scenariile de horror, priviti panta ce urmeaza a o cobori iar daca nu aveti sange rece va recomand sa-l abordati doar pe timp de vara si seceta indiferent de ce masina pilotati (ma refer la masini cu tractiune integrala si musai cu o garda mai mare, cel putin 22cm)
Pentru a va edifica, Elena a surprins unul dintre momentele in care pictograma X MODE ne evidentiaza roti de culoare portocalie ceea ce inseamna ca patinam iar masina poate oricand sa iasa in decor de unde ne mai scoteau cu senilata...si daca nu ne mancau lupii