UP!
Bietul Daniel, pentru ca al sau bun simt nu i-a permis sa se opuna insistentelor mele lipsite de bun simt, m-a luat astazi pasager pe circuit la Adancata.
Varianta scurta: am mers in 3 STI-uri pana acum, al lui kkkkennnnyyyy, stock. Al lui andea, motor de mad scientist, detalii intr-un topic pe aici, in rest stockish. Si acum galeata. Asta fu cea mai marcanta.
Varianta scurta 2: n-am cuvinte. Varianta asta am etalat-o si la fata locului.
Varianta lunga: masina e total spectaculoasa. Ce m-a impresionat e modul in care functioneaza ca intreg! Adica puterea motorului e in total acord cu suspensia, articulatiile si tampoanele de pe mecanica. Franele le mentionez separat, alea-s nebunie.
Chiar am fost atent la multe chestii, si se simte ca pe masina asta s-a umblat absolut peste tot, nu par a fi ramas detalii in aer sau neduse puternic spre performanta. Iar cum se vede in urma pe topic, s-au bagat doar piesele cele mai bune.
Iar asta ma aduce la un fun fact: stiti toti ca masina-i de vanzare. Ironia e ca masina se da mai ieftin decat investitia mea intr-un WRX break mediocru. Pe o scara a performantei masina mea e de nota 4. Nu zic 5, c-aia-i nota de trecere, si n-o merita. Galeata e de 10, si e... mai ieftina. End fun fact.
Ah, sa nu omit, sunetele... Gizas... "varianta scurta 2"
Daniel, scuze ca m-am bagat cu forta inca o data. Si aici, multumesc, a fost o experienta!