Deschid acest topic pentru a afla parerile si experientele voastre cu diversele evacuari after-market pt STi. Consider ca sunetul boxerului este destul de 'retinut' cu evacuarea stock si un upgrade merita atat din punctul asta de vedere cat si pentru un viitor power upgrade.
Deci:
Ce tip de evacuare aveti (catback, turboback) si ce brand (HKS, Greddy, etc)?
Cat a costat si de unde ati luat-o?
Unde ati montat-?
Cum suna motorul dupa upgrade? (daca aveti cumva si un video e perfect )
Parti/experiente proaste?
Recomandati per total un astfel de upgrade?
daca te gandesti sa schimbi si downpipe-ul (cu ajustarea soft-ului aferenta si tot ce inseamna asta) personal iti recomand catless direct - eu am avut catted, a costat de 2-3 ori mai mult ca aia catless, dpdv al soundului nici o diferenta fata de catless , emisiile nu mai erau ok oricum (catted sau catless) iar dpdv al performantei /functionarii generale este usor mai ok catless ....
experiente minunate: dupa sudarea rezonatoarelor au mai trebuit refacute sudurile de vreo 2-3 ori pentru ca numa nu ieseau etanse 100% , treaba de calitate sa zic asa
legat de sound in general, una este sound-ul exterior - cel pe care il mai auzi in video-uri/pe strada ... etc ... dar asta este pentru cei de afara, la fel de important daca nu mai important este sound-ul interior - pentru ca ala te lucreaza la psihic daca nu este ok plus ca la unele evacuari se genereaza un fel de rezonanta/vibratii cu alte elemente ale masinii ....
in rest, personal , si pretul la finala magnaflow de aprox. 600$+transport si taxe mi se pare mare vizavi de rezultate (cu downpipe schimbat) : sunet ok afara, sunet enervant inauntru