Am terminat.
In primul rand, ma asteptam sa se inalte enorm, dar e chiar ok. S-o fi inaltat 5, maxim 10mm, dar nu foarte sesizabil. Precizez ca spatele s-a lasat la loc, la cota initiala. Am scos peturile din spate, am mers cu ea, si vad ca sta binisor.
Revenind la fata, probleme cu geometria. Am pus excentricele la semn, insa caderile erau pozitive, se vedea la ochi, si au tras dupa ele si convergenta, era clar ca rotile-s inchise mult. Am si mers cu ea si tragea in toate directiile, in linie dreapta nu se putea hotari daca vrea la stanga sau dreapta. Asa ca am desfacut iar, si am pus excentricele pe pozitia de cadere minima. S-a tras si convergenta binisor. Caderile par neutre, convergenta cred ca-i inca putin inchisa. Dar macar se poate merge cu ea rezonabil.
Am sa o las asa o vreme, eventual am sa fac un drum lung undeva, apoi, dupa ce se aseaza si fata daca va binevoi, o duc la reglaj.
In linii mari... multumit.
PS: inca sunt sceptic totusi cu privire la caderi, atat fata cat si spate. Vor fi fie la limita superioara (aproape de verticala), fie in afara tolerantelor. Repet, din cauza amortizoarelor probabil de sedan. Vad clar cand ajung la Autokino.