Dar ai crezut vreo clipa c-asta-i un simplu mijloc de transport pentru mine? Ori ca asta am cautat sa cumpar, o masina fara probleme???
Starea masinii, oricat de greu de crezut ar fi, este peste cele mai optimiste asteptari ale mele. Imi face o placere fantastica sa lucrez la ea si s-o pun la punct. Din partea mea, micile probleme sa tot curga. Imagineaza-ti ca abia astept sa fac bucati motorul
Nu ma intereseaza costurile, n-are decat sa ma aduca la sapa de lemn, raman fericit. Fumez, as fi ipocrit sa ma uit la cheltuielile cu masinile mele.
Dar, ca sa-ti faci o idee, intr-un motor de Dacie 1310 am bagat +3000e, si tot mai am de lucru la el. Idem in biciclete, si au fost destule, cateva foarte scumpe raportat la resurse. Sky is the limit cu Subaru. Nu regret un leu, si nici nu vad de ce as face-o vreodata!
Simplificat - simt ca traiesc cand am un pet-project d-asta, fie el masina, bicicleta, hota de bucatarie sau uatevar.
Ah, sa ma fereasca sfantu' sa am vreodata un garaj al meu si sa gasesc ieftin un STI rasturnat sau ceva de genu'. Mvai...
Sper ca ti-am raspuns cu succes la intrebari
PS:
asta am identificat la fata locului in Italia, cand am verificat-o si am negociat-o (italianul stia o bruma de franceza, eu italiana cazzo).
Se adauga fata de ce am vazut atunci: un buson de vas de degazare invechit, o garnitura de racitor, un carenaj de roata dreapta fata, niste mansoane ce tin caseta de directie. In rest am identificat cu succes si maaaare noroc problemele majore, iar acum, ca am vazut masina mai bine, consider ca un exemplar in stare MAI BUNA cu greu as fi gasit!
PPS: asta e doar inceputul. Din partea mea, sper sa n-ajung prea curand la final cu reparatiile. Imi place s-o repar!