Pentru ca n-am altceva mai bun de scris aici, am sa exploatez insasi notiunea de "jurnal de bord"
Daca va ajuta, Piatra Neamt - Lacul Rosu e proaspat asfaltat, am ramas blocat cand am vazut. Lacul Rosu - Gheorgheni e peticit. De departe cel mai lipsit de gropi drum pe care l-am facut vreodata pe ruta asta. Alegerile fac minuni. Motiv pentru care, am sa repet inainte de sarbatori, dar cu aia mica.
Bun, astazi am vrut sa refac consumul, de data asta pe Bicaz - Brasov, traseul vechiului consum de referinta.
Din amintiri, atat am avut si data trecuta, adica acu' vreo 4 ani, inainte de soft. Adica masina n-are nici pe dracu. Imi ia 14 in rest pentru ca ne-am imprietenit si mi se pare mie inceata.
Bilant...
707 km, Brasov - Bacau - Iasi - Hanul Ancutei - Piatra - Gheorgheni - Brasov.
Masina nu mi-a facut nicio problema, merge cum trebuie. Probleme mi-au facut populatia acestei tari, prostia acesteia, lipsa drumurilor, dar nu masina.
388 lei dati pe benzina d-aia cu CO mare. Evident ca e mult, dar promit, e foarte putin, cum fara preocupari d-astea oculte de consum, dau 600.
Pe 3 noiembrie expira ITP-ul, si n-are rost sa i-l innoiesc, voi lasa pentru la primavara. Se face o data la 1 an, ceea ce e normal, masina asta e un pericol.
Cat mai tine vremea, o mai fâțâi. Apoi, garaj si, promit, revin cu chei si suruburi.
Later: am omis un detaliu esential (cred eu) la insiruirea conditiilor de autoflagelare asociate mersului la consum - am mers fara rev matching pe retrogradare. Cred ca ala e maaaaare consumator de benzina.