Am inceput povestea tobei finale asa:
Si bine ar fi fost sa o las astfel.
Dar pentru ca mie mi se parea exagerat vizual burlanul de 4.5" si partenera din acea vreme se declara foarte deranjata de zgomot, am trecut la burlan de 3.5".
Fiindca ploua in toba, am zis s-o tesesc putin, ceea ce am facut. De doua ori!
Necajit rau fiind ca brecul meu abia se aude in comparatie cu brecurile lui Pfaizar si Dragos Aron, apoi deranjat fiind vizual de data asta de teava prea mica, am incercat un schimb cu Pfaizar.
I-am dat undo, nu mai stiu de ce.
Apoi, cand Pfaizzzar a avut transport de multe evacuari din Japonia, am incercat la el un Genome. Nu mi-a placut pentru ca se auzea incet. Totusi e piesa OEM...
Ma hotarasem sa iau ceva Hitachi, Panasonic, Hayabusa de la el, nu mai retin denumirea. Cand s-o pun pe troaca, era prea scurta...
Asa ca m-am pus pe cautat ornament de toba pe net. Trebuia sa fie de 4 inchi si cu marginea roluita. Intr-un final, dupa mailuri si asteptare de vreo 2 luni, azi a ajuns!
Iar pe o ploaie marunta am facut repede o proba, l-am agatat de toba asa cum e ea acum, chit ca e pe alta masina.
Urat:
Ne-urat:
Abia astept sa le dau la sudat! Desi sunt ferm convins ca n-o sa-mi placa nici de data asta. Ncsf...