Luat de pe saitu' Cobb.
Bagata-n bungul de sus, sonda va avea viata scurta, e prea cald acolo.
Cu acoperirea, nu de teava imi fac eu griji, aia n-are ce pati. Desi nu pare, mie nu-mi place sa desfac toata ziua la masina, si vreau sa fac chestiile o (singura) data. Banda nu rezista in timp, iar ce acoperirea ce ma tenteaza implica sudura. Exemplu rapid
aici, exemplu lung
aici. Si cum eu nu stiu sa sudez, si nici n-am cu ce, o las pe mai incolo.
Am saptamani bune de cand tooooot astept raspuns de la KW la problema, evident ca nu se grabesc, sau poate nu le pasa cu totul. O idee de remediere am si eu, insa ca s-o pun in aplicare, tot am nevoie de protectii noi. Sunt dispus sa le platesc din banii mei, si chiar si-asa, vad ca vanzatorul suspensiei (cu el tratez problema) nu se grabeste sa mi le trimita, probabil asteapta raspuns complet din partea KW.
Timp in care, pentru ca asa-s construit, nu merg cu masina, de teama ca contaminez garnitura amortizorului
Exceptie ieri, c-a fost prea frumos afara, n-am rezistat.
- cu softul Carberry nu ne impacam grozav, nici eu, nici masina. Are toane pe regimul de relanti la rece o data, regim ce n-a putut fi verificat la Cluj, din simplul motiv ca acolo aveam motorul cald. Vali mi-a trimis un update, Pfaizar mi l-a scris. Acum nu mai e prea bogat amestecul, acum e sarac. Deci mai trebuie ajustat. Problema pare a fi IACV-ul meu, fie penca-i necuratat din 2016, fie pentru ca are personalitate, inca nu stim.
Apoi, pe undeva pe la 5500rpm in pull, ceva e off.
Ideea-i ca e genul de motor in care odata ce te-ai bagat, iti asumi. Si are nevoie de monitorizare constanta. Iar Clujul e departe. Si oricat am evitat, si oricat m-am delimitat de partea "nemecanica", nu se mai poate. Asa ca!
Astea-s aici de cateva saptamani, insa cablul ala mare inca tot in cutie a ramas, pentru ca eu am ramas "delimitat" inca. Probabil astept sa scap de problema suspensiei, ca sa pot sa-nvat sa-l folosesc cu loguri si tot ce mai implica.
Si mai e o problema mica cu sonda wideband care nu transmite nimic in ECU. Mica prin definitie, ca e vorba de niste fire, dar imensa pentru mine, ca firele alea trebuie masurate cu multimetru, iar eu sunt varza la asa ceva, zero barat. Ma sperie la propriu, deci o mai aman si pe asta.