Am stat ieri toata seara si o buca' de noapte uitandu-ma tamp si pierdut la suportul ciobit din plastic, la pozele de mai sus, la materialele de le cumpasem pentru bricolat un suport nou (tabla de aluminiu, profil "L" de aluminiu, pop-nituri si cleste de pop-nituri) si n-am ajuns la nici cea mai mica concluzie.
Dimineata m-a lovit ideea finala: de cablaj leg niste
bride de conducte de aer conditionat de logan. Cablajul astfel echipat il bag in resturile de suport si le bandajez impreuna in banda izoler din abundenta. Atata abundenta incat mi s-a terminat banda neagra si am folosit o culoare anapoda. Voi mai infasura un strat de negru zilele astea.
Apropo de piese scumpe de japoneze: o brida d-aia de LOGAN costa 70 lei noua, vine in 6-7 zile lucratoare. Mi se pare incredibil. Am luat din dezmembrari p-un Cico.
Poate o sa va intrebati de ce am facut atata caz din povestea asta. Simplu - urasc improvizatiile. As fi cumparat TREI suporti de cablaj daca aveam de unde. Vazand suportul ala in ce hal putea fi, primul impuls a fost sa fac eu unul mai bun, din aluminiu. Elanu' mi s-a taiat cu suportul in fata, iar pana la urma... improvizatie
De tinut va tine fara probleme, nu am vazut contacte nasoale, si nici nu se vede. In cateva luni am sa si uit ca-i acolo