Am zis sa nu astept aglomeratia din primavara. La Euromaster, aia copti de plictiseala si liniste totala, creca n-au mai facut service de roti din decembrie.
Poza e degeaba, facuta la asfintit, lumina praf.
In realitate e ce urmaream, un contrast echilibrat intre negrul anvelopei, un gri inchis al jantei si griul deschis al cazanului.
Bagate la loc in casa, si le voi mai scoate abia dupa ce rezolv cu directia si-i fac geometria. Altfel mi-as bate joc de anvelope. Probabil aprilie, previziunea optimista.
Imi notez aici - o janta pare sa aiba bataie. Ma mir, stiu ca le indreptasem la perfectie, iar in gropi stiu ca n-am dat. Si atat.
Pentru capacele centrale mi-am facut un spray la April 91.
Impresionat de atitudine, serviabilitate si insistentele obsesive in a nimeri perfect nuanta. Deja ma saturasem de asteptat, iar tipu' de acolo tot mai adauga o picatura de vopsea in pahar, mai facea comparatii cu janta, iar adauga, si tot asa aproape juma' de ora. Pretul pentru un flacon foarte bun, mai mic decat la alt laborator unde am facut portocaliu. Impresie foarte, foarte ok.
Astazi masina a mers prost, ezitari la greu. Ori ma lasa alta bobina, ori a mers bine prea mult timp. Ca de obicei, sper sa fie benzina
In uichend se anunta vreme buna, macar o zi am sa stau pe sub ea. Incepe sezonul 2017!