Gata, am pus-o pe taraba (apelativ nou, azi mi-a botezat-o nepretuita d-ra).
Baiatul a respectat tot ce l-am rugat: debavurare dupa taiere, aliniere perfecta, TIG, albastreala in capat, samd. Completarea sa a fost lustruirea. A iesit perfect.
Mihai, teava veche, desi o idee mai subtire cred, era laminata. Asta e sudata, deci o teava inferioara calitativ. Nu e low-cost catbackul, sau o fi, ca e artizanala, facuta de ceva atelier specializat din UK, habar n-am, da' e super bine lucrata, material ok.
Parerea mea e ca influenta materialului e minima pentru tonalitate.
^ Inainte ^
v ...si dupa... v
Si una cu intregul.
Si, n-ar trebui sa surprinda pe nimeni, c-asa-s eu, tampit, dar exista totusi o mica nemultumire. Iese prea mult!
Teava, sudandu-se pe o suprafata convexa si avand diametrul mai mic, s-a dus mai in spate. I-am cerut si eu baiatului s-o lase cu 5mm mai lunga. Un total estimat inca dinaintea operatiei de 10mm. Asta pentru ca nu mai voiam sa improaste bara cu negreala. Oi fi rezolvat problema cu bara innegrita, dar acum arata urat. Deci am s-o tai, poate-n uichend.
Sunetul, eu nu ma asteptam sa se schimbe deloc, insa spre sincera-mi surpriza, s-a diminuat sesizabil. Cred ca-i ok. Daca vreau vreodata iar scandal, am intermediara de inox (acum e pusa cu intermediara stock). Sau un downpipe cu catalizator mai mic...
Insa momentan e la fix.
Iar castigul cel mai mare pentru mine e c-am gasit un sudor foarte bun in zona