Salut,
De curand am intrat in randul vostru dupa ce am achizitionat un frumos Subaru Impreza 2.0 Sport de la moguai. Am hotarat sa-i continui povestea (ramasa aici
http://www.subarufanclub.ro/forum/index.php?topic=1713.0).
Am luat-o pe 14 oct. si de-atunci am facut cateva drumuri prin bucuresti si un drum in weekend pana acasa in vrancea. Nu are absolut nici o problema, totul merge perfect la ea.
Momentan, nu i-am facut nici o modificare de look. E doar murdara
) Primele lucruri pe care vreau sa i le fac e sa ii cumpar un set de jante (momentan are un singur set de jante si doua de cauciucuri), sa mut oglinda retrovizoare interioara mai sus si sa-i cumpar o oglinda wide (nu stiu altii cum sunt, dar mie imi place sa vad chestii prin parbriz si imi pare ca oglinda aia pozitionata la nivelul ochilor cam obtureaza din vedere). Desigur, trebuie sa fac cateva teste. Poate daca o mut prea sus nu se mai vede bine prin ea sau o sa-mi fie greu sa vad prin ea. M-am gandit si la oglinzi late pentru ca as vrea sa pot vedea ce e in spatele si lateralele mele dintr-o singura privire ca sa nu pivotez continuu intre oglinda spate, aia laterala, aruncat si un ochi pe geamul din dreapta poate e cineva in blindspot.
Mi-au atras atentia modelele astea:
http://www.amazon.com/Vision-Panoramic-Rear-View-Mirror/dp/B000GKAZMW/ref=pd_sim_263_3?ie=UTF8&refRID=1BPV38PV9M0AH4BNDBFZ&dpID=31DZ8RQIhPL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_http://www.amazon.com/gp/product/B0015FYQ90?keywords=hammacher%20schlemmerco%20mirror&qid=1444985114&ref_=sr_1_sc_1&sr=8-1-spellSe monteaza peste aia originala. Mai foloseste cineva ceva asemanator? Ce parere are?
Consumul, un subiect tabu la Subaru, m-a placut surprins. La dus, Bucuresti - Vrancea, consum de 8%, 4 persoane, cateva bagaje usurele, mers intins 110 cu cruise control pe E85, depasiri unde a fost cazul. La intors, Vrancea - Bucuresti, 7.4% pana la intrare in Bucuresti, mers 90 cu cruise control, ceatza, noapte, depasiri sporadic, respectat toate limitele de viteza, 4 persoane, masina full de bagaje. Apoi a crescut consumul la 8% de la intrarea din Bucuresti pana in militari (unde locuiesc) via Piata Victoriei, Pasaj Basarab, Regie.
Strict in Bucuresti inca nu am testat, dar, oricat ar fi, nu m-ar surprinde. Per total, sunt foarte multumit si incantat.
Un singur incident am avut si de care imi cam e rusine. La o intoarcere din 3 miscari, am "uitat" ca se apropie gard din spate si am pocnit-o cu viteza foarte mica, dar suficienta cat sa faca o crapatura in bara din spate pe o suprafata de vreo 2-3 cm patrati.
Aaa, am observat o chestie cam deranjanta: la cutia de viteze treapta intai intra cam greu, dar intra; in schimb, marsarierul are momente cand nu vrea sa intre absolut deloc. Am incercat s-o turez un pic si sa incerc iar s-o bag in marsarier, dar nu mereu a functionat. Dupa mai multe incercari, intr-un final intra. Aveti vreun sfat legat de situatia asta?
Cam atat. Mai revin pe parcurs cu diverse noutati.
Drum bun si asfalt curat si neted!