Hai că îmi fac și eu curaj să spun câteva cuvinte. De fapt, cam aceleași pe care le-am spus și acolo.
Nu am crezut că mai putem crește nivelul peste cel de anul trecut dat fiind bugetul anticipat, dar cu ajutorul partenerilor și al susținătorilor am reușit să înșiruim câteva activități frumoase.
I-am avut pe cei de la Autokino cu noi în premieră în timp ce 1POL Distribution, STIshop și G&G Developer and Contractor au fost alături de noi și anul acesta.
Am avut pentru prima dată și o distracție pe zăpadă de genul autocross (și știu că aici e loc de mult mai bine, dar atât s-a putut anul acesta), am avut premii multe și variate (toată lumea a plecat cu câte ceva de la întâlnire), am avut și off road pentru Forester, am avut și serpentine pentru Impreza, foc de tabără, mâncare super bună si multă, cazare perfectă.
într-o singuă frază, cam tot ce ți-ai putea dori de la o astfel de întâlnire.
Ne-au lipsit mulți prieteni dragi de acolo, dar sper să îi vedem la vară la o întalnire mai puțin aniversară, dar la fel de interesantă.
Victor, sper că ți-ai pus degetul la loc. KET, să îmi zici ce sanie vrea Bianca.
Mulțumim de poze și filmări!
Am vrut să fie o surpriză placută dezvăluirea noului logo și de aceea nu au fost consultări pe tema aceasta. Dar nu-i nimic. O să mai lucrăm la el până ajungem la o variantă cu mai mulți fani.
Vorba lui Șerban: "Nici viitorul nu mai e ce-a fost!" sau cum era?