Salut la toti membri forumului.
In prezent detin o Octavia 1.8T 4x4 150hp 110 kw consum 12-14 vara oras ( 2001 - batranica)
Vreau sa fac upgrade..evidend tot 4x4 si daca se poate sa fie si un motor ceva mai bun, sau macar tot ca 1.8t ( dar macar mai nou) si caut si ...
un consum ceva mai mic ( chiar daca banii nu ar fi o problema ca sa ii dau de baut)
Merg 90% prin oras, drumuri scurte si cu gropi multe..app 3-5 km dus , max 7000-9.000 km /an, condus sportiv cu sprinturi prin trafic..in afara cam la fel, dar max 160 km /ora ca " e drumuri proaste si octavia mea nu mai e chiar stabila in curbe" si ma asteapta si copiii acasa.
a...sa nu uit sunt din IASI si aici drumurile sunt bombardate si acoperite cu zapada macar 3 luni pe an
Dupa km si oras...un benzinar ar fi mai potrivit INSA
-vreau consum mai mic decat ce poate oferi benzinarul
-are acceleratia mai slaba sau egala decat octavia mea..cu a mea scot app 9 s ( 0-100)
-un turbo m-ar coafa mai mult
-nu are admisia respectiva pe capota ( si tare mult imi place lookul respectiv)
Inclin spre un DIESEL 2.0 boxer PT:
-consum mai mic
-cuplu mai mare
-0-100 sub 9s pana la suta.
-admisia pe capota
INTREBARI:
1) de unde pot cumpara o masina dupa 2009?
Putine sunt pe situri specilizate..si nu mai am incredere in vanzatori dupa achizitia Octaviei...trebuie testate, multe minciuni, etc..Eu nu sunt bun in mecanica.
Preferam sa iau de la un dealer Subaru, pe tersarea si garantia lor, dar nu am vazut decat vre-o 3-4 in toata tara, si WRX uri.
2) Risc si un Diesel vs Benzina in cazul meu oras , drumuri scurte??
BUGET in jur de 10.000 euro
experienta in sofat de...20 de ani.
( nu ma trimiteti sa citesc celelate topicuri de pe forum ca tot citesc forumul de o luna si dau telefoane la dealeri, la reprezentante si nu am raspuns la intrebarile mele)
Multumesc
Dan