Sper sa nu va deranjeze mesajul meu, dar nu stiu la cine sa apelez pentru mai multe detalii legate de Impreza 2.0D.
Peste aproximativ 2 luni as vrea sa fac o achizitie si inca nu sunt hotarat ce sa fie, asa ca as avea cateva intrebari.
1. Care sunt costurile de intretinere pentru acest model?
2. Aproximativ ce consum are in regim de autostrada?
3. In afara de motorul care tine in functie de noroc, ce alte probleme mai sunt?
4. Este confortabila la drum lung?(ar trebui sa pot face 1700km dintr-un foc)
5. Orice altceva ce ar trebui sa stiu si am omis?
Va multumesc!
Si eu o sa raspund tot aici ptr ca sunt informatii utile ptr mai multa lume zic eu.
1. costurile de intretinere sunt mari dar nu exagerate, revizia e unde la 7-800 lei ,
2. in regim de autostrada, ca orice masina, consumul depinde de stilul de condus, pot sa iti spun ca in afara orasului eu am avut si consum de 5,8 cand am mers mai linisitit iar media mea e 6,2. In oras consuma in jur de 8. Pe autostrada la 140km/h consuma in jur de 7.
3. cu motorul nu prea e vorba de ghinion e treaba clara, cele fabricate 2008,2009 au probleme in primul rand cu vilbrochenul si cuzinetii, este indicat sa iti iei constructie minim 2010.
4. modelul meu are scaune recaro sport care sunt confortabile dar sunt totusi sport nu se compara cu fotolille gen AUDI, BMW dpdv al confortului la drum lung. senzatia pe care ti-o da masina este sa tii cu ambele maini pe volan
, insa pe autostrada o poti pune pe cruise si sa te relaxezi dar placerea apare la drumurile virajate
5. verifica uleiul 1 data pe saptamana si fa-ti reviziile la reprezentanta SMB sau AUTOKINO. sunt putini mecanici care se pricep si risti sa o dai dintr-o problema in alta