Da,zi-i prietenului tau că da.:-)In alta ordine de idei,pe alte meleaguri se practica GPL-ul fără probleme,pe diverse mărci de mașini,inclusiv pe Subaru.Stii de ce întreb?Pentru că Legacy asta al meu bate orice bun simt la consum și mă bate-un gand.Nu știu dacă se va concretiza până la urmă fiindcă,încă,o consider o treabă artizanala.Deocamdata adun informații preferabil de la cei care au și pot să-mi de-a un feedback.Ca se ard supape și alte bla bla-uri,până la urmă nu este un capăt de țară,in plus nici motoarele astea nu sunt Honda,monumente de fiabilitate Așa încât,cu gaz sau fara gaz văd din discuțiile voastre că tot se strica ceva pe la ele.Nu mă înțelegeți greșit,nu sunt vreun zgârcit sau ceva,însă la 120 km/h (cat scrie pe bord,că realitatea-i alta)in regim de autostrada sa pape intre 9 și 10 l/100 km la 150 cp mi se pare o porcărie.Asta raportat și la aerodinamică mașinii,că nu-i SUV.Am făcut revizia la AK,au pus și testerul pe ea,motorul pare a fi în parametrii.Sau poate nu vad pe tester ce și cum?
P.S.-va rog sa nu va ofensați că am fluierat in biserica,așa sunt eu,mai pătimaș.:-)